Olet täällä

Tämän sukututkimussivuston käyttöehdot ja -ohjeet:

Jos kopioit tai lainaat sivuston sisältöä teksteihisi, on lähde mainittava. Kopioiminen on sallittua vain hyvien tapojen ja tekijänoikeuksien sallimissa rajoissa.

Sivuston linkittäminen on sallittua, mutta linkki täytyy asettaa avautumaan sellaisenaan omaan ikkunaansa.

Sivustolla olevien tietojen virheettömyyttä ei taata ja niiden käyttäminen on käyttäjän omalla vastuulla.

Sivuston sisältöä voidaan muuttaa milloin tahansa ja miten tahansa.

Sivuston ylläpito ei ole vastuussa linkeistä avautuvista sisällöistä eikä mitenkään sitoudu niissä esitettyihin tietoihin.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Sivusto ei kerää käyttäjäkohtaisia tietoja, mutta sivustolla saatetaan esittää mainoksia, joiden myötä ulkopuoliset tahot saattavat lisätä evästeitä käyttäjien selaimiin ja lukea niitä tai kerätä tietoja jäljitteiden avulla siksi, että verkkosivustolla näytetään mainoksia. Käyttäjät voivat itse määritellä selaimensa asetuksista, kuinka näitä evästeitä käsitellään. Tämä on normaali käytäntö internet-sivustoissa.

Kirjautuneista käyttäjistä kerätään käyttäjätunnus ja salasana. Salasana on vain käyttäjän itsensä tiedossa, eikä ylläpito sitä näe. Tälle pääsivustolle tunnuksia annetaan vain ylläpitäjille. Alasivusto www.humogen.net/genealogy on erikseen ja tietosuojakäytäntö ilmaistaan siellä..

MAINOKSET

Sivusto esittää mainoksia vain luotettavista lähteistä. Googlemainoksia lukuun ottamatta mainokset ovat erikseen valittuja. Jos haluat mainostaa sivustolla, ota yhteyttä. Mainoksista huolimatta sivusto on täysin puolueeton ja riippumaton.