Olet täällä

Sukuhakuri löytyy yhä!

Kerran netissä, aina netissä. Niin myös Sukuhakuri! Sukuhakuri oli aikoinaan innokkaasti käytetty kysely- ja vastauspalsta, jossa autettiin löytämään suvun sukutietoja eri lähteistä. Palstoilla oli myös muuta keskustelua. Ilmeisesti ylläpito kyllästyi häiriköintiin ja keskustelu lukittiin, mutta palstat olivat edelleen lukukäytössä. Nyt myös lukukäyttö on lopetettu ja palsta hävinnyt kokonaan. No, ei sentään, jonkinlainen osa keskustelusta löytyy edelleen.

Keskustelu löytyy sivustolta https://web.archive.org/web/20020206062727/http://www.sukujutut.fi/sukuhaku/sukuhak1.asp

Yksittäin keskustelua voit selata tästä osoitteesta: https://web.archive.org/web/20011221004952/http://www.sukujutut.fi/sukuh... niin, että osoitteen lopussa oleva kid-numero vaihdetaan sivujen selaamiseksi. Suurin arkistoitu numero on 437299. Arkisto ei kata kaikkia kysymyksiä (yksittäisi sivuja), vaan rajoittaa määrän 10.000 kappaleeseen osoitteesta indeksoituja sivuja.

Helpon tapa on selata indeksoituja sivuja tästä:

https://web.archive.org/web/*/https://www.sukujutut.fi/sukuhaku/*

Jos avautuvasta sivusta on arkistossa useampi versio, valitaan sivu kalenteripäivämäärän mukaan. humogen.net -tiimillä on suunnitelma tehdä arkistoiduille sivuille kätevämpi ja selkeämpi sisällysluettelo ja käyttöliittymä.

Internet Archive on vuodesta 1996 internetin sisältöä arkistoiva kirjasto, jonka perusti Brewster Kahle. Tarkemmin tästä osoitteesta: https://archive.org/about/

Jos koet sivuston hyödylliseksi, on oikeastaan aika asiallista lähettää kirjaston tukemiseksi pieni lahjoitus: https://archive.org/donate?origin=iawww-TopNavDonateButton

Mikään ei toimi ilmaiseksi, ei tämäkään humogen.net -sivusto ja siksi täältä löytyy mainoksia! Mainoksilla katetaan sivuston tekninen ylläpito eli www-sivutila. Kukaan ylläpitäjä tai vapaaehtoisesti työtä tekevä ei nosta palkkaa eikä saa korvauksia kuluistaan.

humogen-net ylläpito/Tero